το ιστολόγιο ενός Κύριου των Υπολογιστών ;-)

Άδεια χρήσης περιεχομένου

Creative Commons Licence
Το περιεχόμενο του ιστολογίου παρέχεται με άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Ένα επαναληπτικό διαγώνισμα για τον Προγραμματισμό Υπολογιστών των ΕΠΑΛ


Τι θα λέγατε για ένα επαναληπτικό διαγνωνισματάκι επιπέδου πανελλαδικών;



Κάντε κλικ εδώ, κατεβάστε, εκτυπώστε και λύστε ένα επαναληπτικό διαγώνισμα (μικρού βαθμού δυσκολίας) που καλύπτει το σύνολο της ύλης του μαθήματος.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σε κάτι δυσκολότερο θα πρέπει να μεταβείτε στο διαδικτυακό μάθημα "Ο Προγραμματισμός Υπολογιστών στις πανελλαδικές των ΕΠΑΛ" που βρίσκετε στην πλατφόρμα της udemy (κλικ εδώ). Θα βρείτε δύο ακόμη διαγωνίσματα: ένα μέτριας και ένα μεγάλης δυσκολίας.

Σας συνιστώ αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε μαζί του να το κάνετε ως εξής:
  • μην επιχειρήσετε να τα λύσετε "διαγωνίως" και στα βιαστικά αλλά μόνο αφού έχετε ολοκληρώσει την επανάληψη της ύλης του μαθήματος
  • εξασφαλίστε ένα ήσυχο μέρος και τρεις συνεχόμενες ώρες κατά τη διάρκεια των οποίων δε θα σας διακόψει κανείς
  • για τις απαντήσεις σας χρησιμοποιήστε κόλλες αναφοράς που θυμίζουν πολύ τα τετράδια των πανελλαδικών
  • όταν τελειώσετε ανεβάστε τις απαντήσεις σας στην ομάδα συζητήσεων του fb (www.facebook.com/groups/domprogepal/) ή στην περιοχή Q&A του Udemy για ανάλυση, κουβέντα και σχολιασμό
Τα θέματα των διαγωνισμάτων προέρχονται είτε από την ιστοσελίδα του ΟΕΦΕ (www.oefe.gr), είτε από την προσωπική μου "συλλογή" είτε από ασκήσεις συναδέλφων που βρήκα στο διαδίκτυο ή στο πολύ καλό φόρουμ "¨το στέκι των πληροφορικών".

Καλή απόδοση!