το ιστολόγιο ενός Κύριου των Υπολογιστών ;-)

Άδεια χρήσης περιεχομένου

Creative Commons Licence
Το περιεχόμενο του ιστολογίου παρέχεται με άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

"Για 50cents ρώτα με ότι θες" και ενίσχυσε το "Χαμόγελο του Παιδιού"


Όπως είπαμε σε προηγούμενη ανάρτηση η Εικονική Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών Πληροφορικής "for Green Information Technologies" του Σχολικού Εργαστηριακού Κέντρου (Ε.Κ.) Πολυγύρου θα συμμετάσχει στην εμπορική έκθεση που διοργανώνονται από το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece (ΣΕΝ/JA Greece) με τίτλο «Trade Fair 2015».

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, (10:00 πμ- 3:00 μ.μ. στις 6 Μαρτίου στο Mediterranean Cosmos), υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων.

Εκτός από την παρουσίαση της επιχειρηματικής μας ιδέας σκεφτήκαμε να πουλήσουμε και συμβουλευτικές υπηρεσίες (απλές συμβουλές) για θέματα πληροφορικής. Το σύνολο (και αυτών) των εισπράξεων θα πάνε στον κουμπαρά του "Χαμόγελου του Παιδιού".

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα που έχετε σχετικά με υπολογιστές σας περιμένουμε για να προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε.