το ιστολόγιο ενός Κύριου των Υπολογιστών ;-)

Άδεια χρήσης περιεχομένου

Creative Commons Licence
Το περιεχόμενο του ιστολογίου παρέχεται με άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Η αλλαγή που παρατηρείτε οφείλεται...


Αγαπητοί επισκέπτες,

Θα έχετε παρατηρήσει μια "μικρή" αλλαγή στο look and feel του ιστολογίου εδώ και μερικές εβδομάδες.

Αφορμή αποτέλεσε η αξιέπαινη πρωτοβουλία του υπεύθυνου ΚΕΠΛΗΝΕΤ Β. Στεφανίδη να διοργανώσει των 1ο διαγωνισμό Ιστοσελίδων του νομού ο οποίος μας έδωσε τη δυνατότητα να γνωρίσουμε τις ιστοσελίδες που διατηρούν συνάδελφοι στον νομό Χαλκιδικής. Αν και χρόνια στον Πολύγυρο ομολογώ ότι δε γνώριζα ότι τόσοι πολλοί συνάδελφοι διατηρούν τόσο αξιόλογες ιστοσελίδες. Μάλιστα την Παρασκευή 2-5-2014, στο ΓΕΛ Πολυγύρου θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των διακριθέντων τόσο στο διαγωνισμό δημιουργίας ιστοσελίδων όσο και στο μαθητικό διαγωνισμό προγραμματισμού του νομού μας (η πρόσκληση παρακάτω).

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι χωρίς να το περιμένω ο ιστότοπος "του κυρίου των υπολογιστών" διακρίθηκε στην κατηγορία περιεχόμενο. Το ακόμη πιο αστείο της υπόθεσης είναι ότι το γεγονός αυτό αποτέλεσε την αφορμή να αλλάξω και το πρότυπο του ιστότοπου (μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού). Σκέφτηκα και λειτούργησα όπως κάναν παλιά οι μαμάδες μας όταν περίμεναν επισκέπτες: σκούπιζαν, σφουγγάριζαν, έστρωναν τα καλά τραπεζομάντηλα και χαλιά, κλπ. Έτσι κι εγώ σκέφτηκα να τη σουλουπώσω λιγάκι μιας και θα "περνούσε" κόσμος :-)

Ελπίζω η νέα μορφή να είναι καλύτερη όχι μόνο από αισθητικής απόψεως αλλά και από λειτουργικής.

Περιμένω τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας.

Ευχαριστώ.